Kategori Arkiv: Sex trekantx

Saudi arabien jeg vil hax

i nærheden af en løsning. Den canadiske udenrigsminister, Chrystia Freeland, siger i sin første offentlige kommentar til striden mellem de to lande: - Canada vil altid kæmpe for menneskerettigheder i Canada såvel som i Verden, og kvinders rettigheder er menneskerettigheder, siger hun. Canada står sammen med Badawi-familien i denne svære tid, og vi opfordrer fortsat kraftigt til løsladelsen af både Raif og Samar Badawi. Derudover har Saudi-Arabien annonceret et stop for fremtidig handel med Canada, men det er uvist, hvorvidt det vil påvirke de eksisterende handelsaftaler mellem landene. Heriblandt de to prominente aktivister Nassima al-Sadah og Samar Badawi. Torsdag skrev Canadas udenrigsminister, Chrystia Freeland, på Twitter, at landet "står sammen med Badawi-familien - Meget bekymret over at høre at Samar Badawi, Raif Badawis søster, er blevet fængslet i Saudi-Arabien. Ritzau, kopiér link, kopier og del linket /6652369. Det vil være en skam for de studerende, hvis de bliver frarøvet muligheden for at studere her, lyder reaktionen fra den canadiske udenrigsminister. Og Canadas ambassadør har fået 24 timer til at forlade landet.

Saudi arabien jeg vil hax - Saudi, arabien vil

Svaret fra det saudiarabiske udenrigsministerium kom prompte: »Kongeriget Saudi-Arabien vil ikke acceptere nogen form for indblanding i landets interne anliggender eller ordrer fra andre lande skrev ministeriet på Twitter. »Vi opfordrer myndighederne i Saudi-Arabien til omgående at løslade dem og alle andre fredelige menneskerettighedsaktivister skrev ambassaden blandt andet på Twitter. Det rapporterer det saudiarabiske medie Al Arabiya. Den saudiarabiske regering mener, at Canada har blandet sig "i landets interne anliggender" ved offentligt at udtrykke sin støtte til flere fængslede menneskerettigheds aktivister i Saudi-Arabien. Vi opfordrer myndighederne i Saudi-Arabien til omgående at løslade dem og alle andre fredelige menneskerettighedsaktivister, skrev ambassaden blandt andet på Twitter. Kopiér link, kopier og del linket /6652369, striden om Canadas støtte til fængslende menneskerettighedsaktivister i Saudi-Arabien eskalerer fortsat. Redaktionen anbefaler: Internationalt, osama bin Ladens mor taler ud for første gang: »Han var en rigtig god dreng og han elskede mig meget højt«. Det sker i protest mod Canadas "indblanding i landets interne anliggender". Den saudiarabiske regering mener, at Canada har blandet sig 'i landets interne anliggender' ved offentligt at udtrykke sin støtte til flere fængslede menneskerettigheds aktivister i Saudi-Arabien. Saudi-Arabien betragter udmeldingerne som "et angreb" på landet. Det oplyser Saudi-Arabiens udenrigsministerium i en række opslag på Twitter natten til mandag dansk tid: - Kongeriget Saudi-Arabien vil ikke acceptere nogen form for indblanding i landets interne anliggender eller ordrer fra andre lande. Modtagers e-mailadresse * Feltet skal udfyldes Ugyldigt e-mailadresseformat. Samar Badawi er en prisvindende menneskerettighedsforkæmper og søster til bloggeren Raif Badawi, der i 2012 blev idømt ti års fængsel og 1000 piskeslag for at kritisere islam på sin blog. Derfor har Saudi-Arabien mandag udvist Canadas ambassadør i landet og trukket sin egen ambassadør hjem fra Canada. Flere er siden blevet løsladt, mens andre fortsat sidder fængslet. Ensaf Haidar, hustru til den fængslede saudi-arabiske blogger, Raif Badawi, holder et billede op af sin mand, da han modtager Sakharov-prisen i den franske by Strasbourg i december 2015. Og derudover stopper flyselskabet Saudia sine flyvninger til og fra Toronto, den største by i Canada. Og i juli blev adskillige kvindeforkæmpere anholdt og anklaget for at samarbejde med "fjender af landet skriver nyhedsbureauet AFP.

Saudi arabien jeg vil hax - Nu kan man

Saudi-Arabien udviser Canadas ambassadør i landet og trækker samtidig sin egen ambassadør hjem fra Ottawa. Læs også: Kunder raser efter opsigelse: Grotesk, derudover har Saudi-Arabien annonceret et stop for fremtidig handel med Canada, men det er uvist, hvorvidt det vil påvirke de eksisterende handelsaftaler mellem landene. Din e-mailadresse * Feltet skal udfyldes Ugyldigt e-mailadresseformat. Canadas udmelding er en alvorlig og uacceptabel krænkelse af Kongerigets love. Hun er tidligere blevet tilbageholdt i Saudi-Arabien.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Saudi arabien jeg vil hax"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *